//anti spam


Træt af spam og vira? Så kan det være at MP-Soft hosted antispam er løsningen.

Antallet af spammails er stigende, og spammerne bliver mere opfindsomme i deres metoder. Resultatet heraf er øget brug af ressourcer for virksomheder og administratorer i kampen mod den stigende mængde spam.

Den bedste måde at filtrere vand er på vandværket - det samme kan siges om spam. Hvis I filtrerer spam i eget netværk, har spam’en allerede passeret virksomhedens første forsvar og koster nu virksomheden penge.

Detektér og blokér spam på internetniveau, FØR det rammer netværket i jeres virksomhed.

Vi har sluppet sporhundene løs
Vores dygtige anti-spam udviklere har flere års erfaring i filtering og registrering af spam. De er som sporhunde, der aldrig overser noget - og aldrig giver op! De bruger mere end 20 individuelle teknologier til detektering af spam - og blokerer derved alt spam der sendes til vores kunder.

En detektering af spam på hele 99,9% taler for sig selv, og det betyder mere end 180 mio. blokerede spammails - hver eneste dag!

Individualitet tæller
Det er meget forskelligt, hvilke typer e-mails hver medarbejder modtager, derfor er det vigtigt, at en spamfiltrering ikke skærer alle over en kam.

I spamFence er der mange muligheder for at tilpasse servicen til hvert enkelt firma og endda til hver enkelt medarbejder. Hver medarbejder kan f.eks. have egne blokér/tillad lister, og selvvalgte filtyper der blokeres.

Husker du spam?
Eftersom vores erfarne udviklere tager sig af opsætning, vedligeholdelse og alle andre aspekter i filtreringen af spammail - behøver I ikke selv at foretage jer noget. Vi blokerer alt det spam, I normalt modtager - ja, I risikerer ligefrem, at glemme hvad spam er!

Derfor får I adgang til vores online sikkerhedscenter, og kan her følge med i den forskel spamFence gør for jeres virksomhed.

Beskyttet med kryptering og personlig adgangskode viser sikkerhedscenteret jer detaljeret statistik over virksomhedens e-mailtrafik samt spamprocent, søgefunktioner, rapporter, grafer og meget andet..


Ønsker du at høre mere som dine muligheder så kontakte vor salgsafdeling på 70 227 247.