//webshop


prod
4shop er alt hvad din e-forretning har brug for. Hvad enten du er nybegynder eller garvet webkøbmand, har MP-Softs 4shop alle de værktøjer du har brug for, når du skal bygge eller drive en succesfuld e-forretning.

4Shop - er et CMS (Content Management System) baseret system til internethandel. Systemet vedligeholdes kun ved hjælp af en webbrowser.

Kom nemt i gang Hos os får du en fremtidssikret webshop - helt uden begrænsninger, og med sikker og stabil hosting, så du kan være tryg ved ikke at få ubudne gæster i bagbutikken eller at den ikke virker, når dine kunder vil handle.

4shop indeholder en stor mængde funktionalitet fra start, men er stadig enkel nok til at du hurtigt og nemt kan komme i gang.

Butiksside, hvor dine kunder køber dine varer.

Administrationsområde, hvor du let kan få overblik over kunder, ordrer og produkter.

Vi tilbyder bla. adgang til en betalingsgateway så du har mulighed for at modtage betalinger via "kort" - dette er inkluderet i prisen ligesom hosting også er inkluderet - prisen på vores webshop-løsninger er derfor meget nem at gennemskue. kortbetaling, kræver dog bl.a. en indløsningsaftale med Nets / PBS

Funktioner - og flere på vej 4shop har de funktioner der kræves for at have en nem og funktionel løsning. Vi udvikler dog løbende på vores løsninger. - for at sikre holdbarheden og kvaliteten og ikke mindst at den er tidsvarende. Få hjælp til at komme videre, ring til os allerede i dag på 70 227 247.