//brancher


I MP-SOFT udvikler vi avancerede applikationer i Delphi, Perl, ASP, PHP m.m. Vores applikationer integreres i vidt omfang med andre crossplatform systemer via XML, SQL db etc.

MP-SOFT står for løsninger til bla. film og til dagligvare branchen. Vi får løbende nye opgaver og søger derfor en erfaren medarbejder til udvikling og vedligeholdelse af vores applikationer. Du kommer til at arbejde sammen med gode kolleger med varieret baggrund – i et inspirerende miljø hvor deres branche er i centrum for vores hverdag.

MP-SOFT store branchekendskab samt erfaring i IT-branchen gør, at vi kan hjælpe kunder med at imødegå udfordringer og udnytte nye teknologiske muligheder til at udvikle forretningen og forbedre konkurrenceevnen.

Internettet er i de seneste år modnet på nogle væsentlige områder. Der vil i fremtiden blive fokuseret på enkel navigation, hurtig adgang til de primære informationer og frem for alt indhold.

Med indførelsen af CMS-systemer (content management systemer) er der brug for nye strategier, når der skal planlægges webside. CMS-systemer sætter virksomheden i stand til selv at udføre ændringer på sin webside. Dette faktum alene betyder, at ændringer i webstrategien ikke længere er så ressourcekrævende, men at man derimod med fordel kan tilrette strategien på baggrund af praktiske erfaringer.

Hos MP-SOFT hjælper vi vores kunder med at opbygge en strategi, der tager højde for nye strømninger og nye teknikker.

Vi fokuserer først og fremmest på - på at fortælle den rigtige historie. Det vil sige, at være i stand til at kommunikere vores kunders identitet og produkt
ud til deres kunder.

Nøgleordene i vores løsninger er bla. design, enkelthed og brugervenlighed - det mener vi, at vores kunder er bedst tjent med.